Reportatge de Vallès Visió de Ravalora’t

El passat 6 de juny es va publicar un reportatge sobre Ravalora’t, el nostre espai coworking al cor del Raval, com un segment del programa Impuls. El qual forma part de la programació de Vallès Visió, la televisió digital pública del Vallès Oriental.

En el reportatge es mostra l’essència i la visió del coworking, amb l’aparició de Gabriel Capell i Sergi Cobas, dos dels principals responsables de l’espai parlant de la iniciativa social que està al cor d’aquest projecte. Impulsant i donant importància a la revitalització i el creixement del barri. Oferint descomptes en tots els seus serveis a aquelles persones o entitats que realitzin projectes socials.

Seguidament, veiem l’ús del brànding, liderat per Dani Sainz, com a eina visual que mostri la filosofia de l’empresa. Com es pot observar amb els diferents grafitis, realitzats per un artista local anomenat Rysketos, a les persianes de coworking, com també a les de l’Associació Esportiva Ciutat Vella, es mostra la diversitat característica del barri.

Picture of Ravalorat
Ravalorat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Articles recents

Vols organitzar un esdeveniment a Barcelona i no tens espai?

Connecta, col·labora i creix en un entorn vibrant dissenyat per a joves emprenedors i professionals com tu.

ET POT INTERESSAR

Altres articles

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime