Espai per a associacions

Oficines privades i despatxos al Raval

HUB D'ASSOCIACIONS AL RAVAL

La teva llar lluny de casa

Benvinguts a Espai Ravalora’t, l’edifici al cor del Raval on associacions com la teva troben el seu lloc per créixer, col·laborar i prosperar! Som més que un simple espai de coworking; ens enorgulleix ser un veritable Hub d’associacions a Barcelona.

Sabies que Espai Ravalora’t és una iniciativa de l’Associació Esportiva Ciutat Vella (AECV)? Sí, estem arrelats a la comunitat local des de 1986 i com tu, estem compromesos amb el desenvolupament i el benestar del nostre estimat districte.

A Espai Ravalora’t, entenem les necessitats úniques de les associacions del districte de Ciutat Vella i del barri del Raval. Per això, hem creat un espai acollidor i funcional que s’adapta perfectament als teus requeriments.

Volem ser la teva llar lluny de casa, un lloc on – a banda d’establir la teva seu – puguis desenvolupar els teus projectes, organitzar esdeveniments, reunions i activitats, tot sota un mateix sostre!

A Ravalora’t, no només trobaràs un espai de treball, sinó una família d’associacions i professionals compromesos amb el progrés i el desenvolupament de Ciutat Vella. Uneix-te a nosaltres i forma part d’aquesta emocionant aventura!

Què t'oferim?

Oficines privades

Lloguem oficines totalment privades, separades de la resta, on podràs tenir accés directe des de fora, banys privats o una zona de magatzem, si la necessites. Som flexibles i adaptables a les teves necessitats.

 

Despatxos individuals

Així mateix, també disposem de despatxos individuals de diferents dimensions que donen accés a altres zones i serveis de l’AECV i del coworking com el servei de recepció, banys, sales de reunions i sala d’esdeveniments.

Networking i col·laboració

A Espai Ravalora’t, creiem en el poder de la col·laboració i l’intercanvi d’idees. Organitzem esdeveniments, xerrades i activitats per fomentar la connexió entre associacions, promovent així el creixement mutu i la sinergia dins de la nostra comunitat.

Suport i recursos

A més de proporcionar un espai físic, som aquí per fer-te suport en el teu camí cap a l’èxit. El nostre equip està sempre disposat a ajudar-te i oferir-te els recursos que necessites per assolir les teves metes.

Altres usuaris també van veure...

LLOGUER DE SALA

Sala polivalent

des de 50€

LLOGUER DE SALes

Sales de reunions

des de 15€

Llest/a per donar el següent pas?

Contacta'ns avui mateix per conèixer més sobre els nostres espais i reservar el que millor s'adapti a vosaltres!

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime