Sales de reunions

Espais per col·laborar, connectar i compartir

ESPAIS PER CONNECTAR

Treballa en equip

A Ravalora’t, creiem en la importància de la col·laboració i la connexió entre professionals. Les nostres sales de reunió són llocs on la creativitat i la innovació es fusionen per donar lloc a idees extraordinàries. Des de presentacions i brainstorming fins a reunions d’equip i esdeveniments corporatius, les nostres sales estan dissenyades per fomentar la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre participants.

Característiques de les nostres sales de reunió:

  1. Ambient col·laboratiu: Les nostres sales estan dissenyades per promoure la col·laboració i la creativitat, amb un ambient acollidor que convida a compartir idees i treballar en equip.
  2. Connectivitat i comoditats: Oferim una connexió a Internet d’alta velocitat a totes les nostres sales, juntament amb equipament modern com projectors, pantalles i sistemes de so.

Per a coworkers

Oferim paquets d’hores de sala de reunió de 4, 8, 10 i 15 hores incloses segons la modalitat d’espai. A més, aquestes hores es poden ampliar per només 10 €/h addicionals.

Per a professionals externs

També oferim la possibilitat de llogar directament les nostres sales a professionals externs al coworking per 15€/h i 20€/h segons la sala escollida, promovent així la col·laboració entre membres i professionals externs.

Sales de Reunions

Sala Raval

Preus:

Sala Gòtic

Preus:

Sala barceloneta

Preus:

Sala Ciutat vella

Preus:

Altres usuaris també van veure...

LLOGER DE SALA

Sala polivalent

des de 50€

Lloguer de SALA

Sala de reunions Ciutat Vella

des de 50€
Reserva la sala. Book a meeting room in Barcelona

Si no ets coworker...

També pots reservar

No importa si ets un coworker de Ravalora’t o un professional extern: Et convidem a ser part de la nostra comunitat i aprofitar les nostres sales de reunió a Barcelona per impulsar els teus projectes i assolir les teves fites. Reserva la teva sala de reunions avui mateix i comença a col·laborar i connectar!

CONTACTE DIRECTE AMB RAVALORA'T

Vull reservar una sala de reunions

Introdueix les teves dades al formulari de contacte i t’atendrem en el mínim temps possible. Assegureu-vos que les vostres dades de contacte són correctes.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime