Sala polivalent

Espai versàtil per als teus esdeveniments i activitats

CREA EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Realitza esdeveniments i activitats

A Ravalora’t t’oferim una sala polivalent dissenyada per adaptar-se a una àmplia varietat d’esdeveniments i activitats corporatives, classes de ioga, dansa i molt més. La nostra sala és un espai versàtil que et brinda la flexibilitat necessària per organitzar esdeveniments exitosos i experiències úniques que s’ajustin a les teves necessitats i objectius.

Característiques de la sala polivalent

Versatilitat: La nostra sala polivalent pot adaptar-se fàcilment per satisfer les necessitats específiques del teu esdeveniment, ja sigui en format d’auditori o sala de conferències per a una presentació corporativa o de forma diàfana per a una classe de ioga relaxant o una sessió de dansa enèrgica. A més, està insonoritzada per a millor confort de la resta de la comunitat.

Equipament: Equipada amb il·luminació ajustable, sistemes de so i equip audiovisual d’alta qualitat, la nostra sala està dissenyada per facilitar-te totes les eines necessàries per a dur a terme la teva classe o esdeveniment de manera exitosa.

Espai ampli i còmode: Amb capacitat per acollir un gran nombre de persones, la nostra sala ofereix un ambient espaiós i còmode que permet als teus convidats moure’s amb llibertat i comoditat durant l’esdeveniment.

Sala Polivalent

Preus:

Configuració de la sala polivalent

01. Diàfana

Per a una classe de ioga relaxant o una sessió de dansa enèrgica. A més, insonoritzada per a millor confort de la comunitat.

02. Amb Mobiliari

Format d'auditori o sala de conferències per a una presentació corporativa.

Per a coworkers i professionals externs

Tant els nostres coworkers com professionals externs poden aprofitar el nostre espai polivalent per organitzar esdeveniments corporatius, classes de ioga, dansa i molt més. Oferim tarifes flexibles i opcions de lloguer per hores per adaptar-nos a les teves necessitats i pressupost, promovent així la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre la nostra comunitat i professionals externs. Per a esdeveniments de coworkers que prestin serveis a la comunitat, és gratuïta.

Altres usuaris també van veure...

LLOGUER DE SALA

Sala de reunions Ciutat Vella

des de 50€

LLOGUER DE SALES

Sales de reunions

des de 15€

Un espai multiús al Raval barceloní

Uneix-te a la nostra comunitat i reserva la teva sala polivalent.

Ja sigui que estiguis buscant un espai per organitzar la teva pròxima reunió corporativa, classe de ioga o sessió de dansa, la sala polivalent de Ravalora’t és l’opció perfecta per a tu.

Reserva la teva sala polivalent avui mateix i deixa’ns ajudar-te a fer del teu esdeveniment un èxit inoblidable!

CONTACTE DIRECTE AMB RAVALORA'T

Vull reservar una sala polivalent

Introdueix les teves dades al formulari de contacte i t’atendrem en el mínim temps possible. Assegureu-vos que les vostres dades de contacte són correctes.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime