Coworking amb nens

Obrir una ubicació de coworking que admeti nens es pot convertir en el proper objectiu en el desenvolupament del teu negoci. Llegeix per saber per què.

Sent una mare treballadora, jo he experimentat tots els moments feliços i també els desafiaments de construir una carrera mentre he de criar un fill. Estic segur que la majoria de pares estan d’acord que el creixement familiar fa que les ambicions professionals quedin de banda.

No totes les mares poden costejar/escollir deixar els seus treballs.

Entre les famílies casades amb nens, el 97.4 percent té almenys un pare treballant i el 63.0 percent té els dos pares treballant. Entre les famílies mantingudes pels pares, el 84.2 per cent dels pares van ser empleats el 2018, un percentatge més alt que el 74.1 per cent de mares empleades en famílies empleades per mares.

U.S. Department of Labor Statistics

No obstant això, treballar en una oficina tradicional amb un horari fix poques vegades pot ser la millor solució per als pares que no es volen perdre el creixement dels seus petits. Portar els nens a l’oficina no és permès. Les escoles bressol són una mica cares i alguns petits pateixen estrès quan se separen de la mare.

Els espais de coworking familiars permeten als pares balancejar la feina i les vides, mantenir llaços forts amb els petits i construir una carrera.

Espais de coworking amb cura de nens

Els espais de coworking familiars porten la cultura de l’espai de treball al proper nivell. Preserven els millors components d’un centre de coworking convencional i afegeixen l’aspecte de la cura de nens. La cura de nens pot diferir a diferents espais de coworking. Alguns poden oferir el model tradicional de cura de nens, guarderia, entre d’altres.

De qualsevol manera, els espais de coworking que accepten nens els donen als freelancers i emprenedors una gran oportunitat per aconseguir el seu somni de tenir una vida i treball balancejat.

Els beneficis principals dels espais de coworkings que accepten nens són:

Una comunitat de membres de mentalitats similars que comparteixen interessos i problemes similars i tenen la possibilitat d’involucrar-se amb els nens a la feina mentre ells són cuidats per mestres i cuidadors professionals.

Entorn segur per als pares on poden treballar de forma productiva mentre els seus fills estan feliços jugant i aprenent a prop.

+++++++++++++++++++

Tot aquest text és un Fragment de: https://helgamoreno.medium.com/espacios-de-coworking-para-pares-consejos-para-entorns-amigables-para-ni%C3%B1os-1676dcf28ae3

Picture of Miriam
Miriam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Articles recents

Vols organitzar un esdeveniment a Barcelona i no tens espai?

Connecta, col·labora i creix en un entorn vibrant dissenyat per a joves emprenedors i professionals com tu.

ET POT INTERESSAR

Altres articles

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime